Sigaretten prijs omlaag petitie

                                                                      

 

 

 

De prijs van een sigaret moet omlaag, het is werkelijk niet te geloven hoe duur sigaretten nu zijn, en dat ze het zo snel kunnen verhogen de Regering.

 

Het is aangetoond dat sigaretten roken ook goed kunnen zijn bijvoorbeeld met de ziekte  colitis ulcerosa, maar vooral voor mensen die veel of te veel stress hebben.  Deze mensen willen hun eigen merk, doen ze dat niet dan moeten ze zelf sigaretten klaar maken, hetgeen nog ongezonder of shag hetgeen hoger is.

 

Maar mensen moeten zelf de keuze moeten hebben of ze willen roken of niet ook op plaatsen waar ze willen dat er niet meer gerookt mag worden, in veel bedrijven zijn de sigaretten kamers weg, en mensen moeten buiten roken.

 

Ik ben een petitie begonnen om uiteleggen dat we het niet meer allemaal mogen toestaan.

 

https://petities.nl/petitions/sigaretten-prijs-omlaag

 

Als de Nederlandse Regering mensen willen helpen om te stoppen, en mensen dat misschien doen, als er iets te koop is om van roken af te komen, maar die oplossing is er niet, al die producten en nep sigaretten helpen echt niet.

 

Jongeren en mensen die drinken en druks gebruiken, coma zuipers, de lage prijs van alcohol, geef hun ook een etiket op een fles alcohol.

 

Ruim 3.1 Miljoen mensen roken, geef deze mensen tegen een eerlijke prijs gewoon een betaalbare sigaret.